Mitt liv som Emma

Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Emma - 3 augusti 2007 22:28

Idag har vi varit på två års kalas. värsta söta pojken som fyller år! han är så jälva go. Liam heter han. Han var i tidningen idag också. Anneli hade bullat upp med massor av saker, dock åt jag inte så mycket! jag var mest trött och drack kaffe.

Sedan åkte jag in till stan för att ge Erik en TV som vi hittade på ett loppis för 50:- det gick bra. Bara att sopstationen hade inte öppet så vi kunde inte kasta den gamla som gått sönder. ser inte framemot att kasta den heller för den är svintung.

Nu är mormor här och är en jävla pina! tycker inte alls om henne! kan man inte visa lite uppskattning för att hon slipper sitta själv i ett jävla hus ute i ljusne? kan man inte visa att man tycker att någon är snäll som försöker hjälpa till? Fattar inte att man orkar fungera som henne! blir så jääävla less.

Att man inte ens kan säga tack för saker och ting! det är ju ingen annan av hennes barn som försöker så som mamma gör! iofs så kan inte maj med tanke på att hon bor hos Larsa och Anneli, men som Ewa, hon bryr sig inte ett dugg.

mormor får ju tex inte köra bil så man får åka och hjälpa henne att slänga skräp och handla, men det har inte Ewa gjort en enda gång. Utan mamma åker ifrån trönö hon för att hjälpa henne med det! och maj åker trots att hon typ har 5000:- att leva på varje månad och är utan bil så hon lånar bil för att kunna åka till Ljusne för att handla med henne!!!

¨ÅHHH JAG HATAR HENNE! Jag tycker mycke bättre om Daniels mamma, hon är så jälva snäll och go ochhelt underbar! Men mormor skulle jag kunna lämna vi en vägkant i göteborg utan pengar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards