Mitt liv som Emma

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Emma - 23 juli 2011 12:11

Idag har jag fått den stora äran att låna Emmas blogg för en stund då hon är alldeles för lat för att skriva själv, det ska jag ju hinnas med att kolla på gamla avsnitt av Rederiet ju! ;) 


Nä men skämt och sido det finns ju viktigare saker att göra än att skriva saker i en blogg? Jo, som att umgås med mig är ju alltid trevligt tycker jag! :)
Emma har ju arbetstider som inte stämmer med mina så bra så man får ju passa på att träffas när man kan, det finns ju dem som har det sämre.
Igår när jag hade lämnat henne vid jobbet så gick jag iväg och köpte en sjal som överraskningspresent, reaktionen jag fick var: Vad har du gjort?!
Hmm, blev lite paff då jag i princip blev "anklagad" för att vara skyldig till något.. Men det gick snabbt över då jag sa att det inte var något, DÅ fick jag ett tack och tårade ögon (den reaktionen jag hade önskat mig) ;)


Hade gjort supergod mat som väntade på Emma när hon kom hem, stekte kyckling i stekpanna för att få lite färg och sen i ugn i ca 25 min på 120 grader. Till det hade jag gjort en fetaoströra som smakade riktigt gott! 


http://metrobloggen.se/millasmat/underbar_fetaostrora/ 


Senare på kvällen kollade vi på H.P och dödsrelikerna del 1 för att färska upp minnet inför del 2 som vi ska se idag, det slutade med väntat resultat att jag somnade i soffan och att Emma försökte hålla mig vaken! :P
Tror att den avslutande filmen blir bra även om jag inte är det största fanset av HP, har inte läst någon bok utan bara sett filmerna. Emma däremot sitter och ler när tvillingarna Weasley gör något kul, eller den lilla husalven Dobby är ju också något att le åt för att nämna en liten del av vad hon gillar.


Själv tycker jag att Sagan Om Ringen är bra mycket bättre än HP, har läst böckerna och tycker att den historien är bra mycket mörkare och intressantare! Gollum är också en figur jag gillar, det är min klara favorit där. Funderar på om jag ska göra en tatuering av hans fina nuna på min vänstra axel, Emma blir ju mörkrädd bara hon får se honom..


Lyssnar i skrivande stund på skivan Opus Mortis VIII med det värmländska bandet Vomitory, en riktigt bra skiva om man gillar klassisk Deathmetal, eller skrikmusik som Emma säger. Såg dem på Getaway för någon vecka sedan och det var riktigt bra, min bror Martin blev riktigt nöjd då han fick tag i Tobias Gustafssons ena trumpinne! 
Bästa upplevelsen för mig på den festivalen var helt klart Graveyards spelning i gasklockan, suddar ut minnet från Uppsala då jag såg dem på O´Learys.
Jag menar, hur värdelöst är det inte att ha en scen som är kanske 5 cm hög? Enda chansen att få se dem då var att stå längst fram och en sådan åskådare är inte jag, gillar att stå en bit bort och njuta på avstånd.
Opeth som är det band som är mitt favoriband gjorde också ett framträdande på festivalen och det var också riktigt bra som vanligt, har sett dem 6 gånger nu tror jag och har hittills inte blivit besviken, men man börjar vänja sig med perfektion. 


Tack och hej leverpastej! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards