Mitt liv som Emma

Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Emma - 19 maj 2009 22:48

Usch, jag har inte alls hunnit med det jag tänkte att jag skulle hinna med. Fasen vad jag hatar sånt. Det brukar kunna bli så för mig när jag planerat att jag ska hinna med en mängder av saker, och då struntar jag i allt i stället fram tills den sista sekunden typ.


Jag har dock varit till Tandläkaren idag, min tandställning som de fixade för typ två månader sedan hade gått sönder, igen, på samma ställe. Lagomt irriterad var jag när jag gick dit. Ännu mer när jag kommer ut därifrån. 1445:- gick kalaset på. Då limmade dom igen fast tråden, dom gjorde undersökning och dom lagade en gammal lagning som hade låstnat. inte cool. 


Var även till Swedbank. Fick ett rätt så spännande papper ifrån dem för kanske en vecka sedan. 

Så jag gick in till banken och sa:

E: Hej, jag blev rätt chockad när jag fick det här pappret om att mitt clearingnummer hos er skulle ändras. Jag vet inte ens om att jag har konto hos er. 

Fröken på banken: SKRATT.


Visade sig att jag hade TVÅ konton där. Mysko. 

Dom är dock nu avslutade och jag fickk 60:-. Hade varit överlycklig om det hade funnit några tusen på kontona. Men nej då, varför ska man ha sådan tur? Dock är det säkerligen mitt eget fel. Var säkert något sparkonto som jag rensade när jag blev 18. 


18.... imorgon är det 6 år sedan jag fick gå på krogen för första gången. 

För 4 år sedan fick jag handla på systemet. Den födelsedagen och även denna dagen för fyra år sedan tillbringades på sjukhuset i Hudiksvall pga buksmärtor. 

Det konstiga med dessa smärtor var att det gjorde sjukt ont när vi åkte in, när jag skulle försöka sova över där.

På dagen sedan den 20/5 fick jag göra röntgen, gynundersökning, massa blodprover av olika slag. Dropp hade jag också haft över natten, höll på att få damputbrott på den där jädras droppställningen. Man fick ju släpa den överallt. Kul när man är rökare och har extremt liten kissblåsa. 

Anyway, efter alla undersökningar den 20/5 så kunde dom inte hitta någon anledning till varför jag hade så ont i magen. 


Det som var ännu sjukare var ju att magsmärtorna var borta. 


Pappa trodde att det hela berodde på att vi inte åt ordentlig mat i stockholm och att min mage fick en chock när jag kom till Söderhamn och fick ordentlig mat. Men där bedrog han sig. Vi åt ju oftast ordentlig mat. Eller ja till ordentlig mat räknar jag det man lagar hemma och inte köper färdigt ute. Det är iofs sant att all den mat vi lagade hemma inte var ordentlig. Ibland blev det Ris med den gröna örtkryddan och pulverbea. Nyttigt och bra. 


Jag har väl mina egna idéer på varför jag hade så sjukt ont i magen så här i efterhand. 

Jag skyller det mesta på M. 


Jag har för mig att jag kom till Söderhamn den 18/5 och den 19/5 skulle släkten få komma och gratta mig. 


Det första M gör när jag har kommit hem till honom är att berätta att han hade varit otrogen. För man inte magsmärtor av det så säg. Usch usch usch. 

Nu ska väl inte jag påstå att jag är guds bästa barn just på den fronten. Rätt sjukt ändå när man själv upplever den smärtan att man ändå fortsatte att inte vara guds bästa barn. Det där förstår nog inte många. Kanske Miss D och Sofie .


Nu ska jag gå och borsta mina tänder, ruska mitt lakan som jag gör varje kväll. Och varje kväll med samma problem, två galna katter som tycker det är jättekul att jaga lakanet i luften så det tar 10 min för mig att få ordning i sängen. 


Ska ta och sätta i mitt simkort i min trasiga telefon också eftersom att jag inte vaknar av väckningssignalen på den jag lånat av Bea. 

Tänkte försöka kliva upp runt 9 imorgon och göra det sista. 


God natt på er. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards