Mitt liv som Emma

Alla inlägg den 21 april 2008

Av Emma - 21 april 2008 09:00

Ja, då har jag varit dålig på att uppdatera här. Kan bero på att jag nästan däckar så fort jag kommer hem ifrån jobbet.

Det var väl egentligen inte så mycket speciellt som hände på jobbet förra veckan. Eller jo, Emelie fick körkort i tisdags, grattis grattis. och på torsdagen skulle hon köra själv för första gången till jobbet vilket gick bra. När hon skulle åka iväg på lunchen däremot så hade lysena stått på heeela dagen fram till lunch så det gick ju inte så bra att åka.


På eftermiddagsrasten kom en kompis till henne och fick igång bilen. När rasten var slut satt jag och väntade på samtal när Emelie helt plötsligt frågar om jag kan gå ut och kolla om hon stängde av lamporna på bilen.

Visst, jag går ut och ja dom var på ännu en gång. Dock hade dom ju inte varit på lika länge denna gång med ändå :P


I fredags började jag kl 08 så jag klev upp klockan 06. Jag slutade runt 17. Jag och Bea skulle åka till Falun tillsammans så jag drog hem, käkade (underbara pappa hade både maten och kaffet klart när jag kom hem), jag trodde att Bea skulle vara klar rätt fort, men det var hon inte så jag börja bli rätt stressad när jag såg hur klockan tickade iväg och visste att jag började jobba i falun kl 2230. Efter en mycket rolig bilresa av Mjauande och massa annat tok var vi framme i falun några minuter innan 21. Kände mig lagomt stressad med tanke på att bussen går 2127. Men jag hann. Kvällen flöt på bra. Hade praktikant med mig(Ema, ja med ett m). Men hon stod inget vilket jag förstår.


Hon hjälpte mig att få hem cykeln, det var skönt att få hem det. Tusen tack för det.


På söndagen klev jag upp runt 09. Tåget till Gävle skulle gå 1235. så jag hann dona lite innan jag skulle iväg. Men när jag kom till Gävle så var tåget inställt och det skulle vara buss istället. SJ:s buss. vilket inte var bra för mig, för jag hade för mig att det var ett Xtåg vilket gjorde att jag inte hade någon biljett, jääääävligt smart Emma.

Men med snälla busskörare fick jag åka med ändå. Det tackar jag också väldigt mycke för. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte till Maj och Kalle för att välja tapeter till min lägenhet. Får se nu vilka jag får. Köket ska väl inte vara några problem att få igenom tror jag. Men i vardagsrummet och sovrummet blir det nog värre. Vill ha en Brunaktig tapet där, och eftersom att Tomas ville ha så ljust som möjligt kanske det inte går såååå bra skulle jag gissa... Men jag kan ju hoppas.


Nu ska jag börja göra mig i ordning för jobbet snart.. börjar kl 11.


Ja just ja, Axel och jag lekte gömma nyckel igår när mamma och Daniel var på Bio.

 Vi gömde en sudd. Som vi var tvugna att byta ut till en annan sudd, för att Axel gömde den i en kanna med lättdryck :P 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards