Mitt liv som Emma

Alla inlägg under februari 2009

Av Emma - 9 februari 2009 21:46

Sedan förra helgen har jag gått och irriterat mig mer och mer på hur människor tror att allt kretsar runt dem. Men innan jag går in på det skulle jag vilja lyfta fram en väldigt betydelsefull person - någon som alltid har funnits där, till och från men som man alltid hittat tillbaka till.


När jag var mindre brydde jag mig nog en hel del om att vara så att man passade in. Det var också det som resulterade att jag började röka, för att passa in. Jag gick i åttan när jag började be Camilla W köpa cigg åt mig på Mr. Sweet. Jag rökte nästan bara när jag var i skolan väääldigt sällan hemma eller efter skoltid. Någon gång nästan så utlutad genom mitt lilla fönster i mitt väldigt stökiga rum på övervåningen i Trönö. Bara det tycker jag säger en hel del. Det var just vid denna tidpunkt något slog mig. 


Det fanns en person i mitt liv som jag hade varit runt sedan barnsben. Gud så mycke tok vi kunde hitta på. Och jävlar va kul vi hade hela tiden så fort vi var tillsammans. Denna personen är nog en av de starkaste jag känner. Hon har alltid varit principfast. Under hela dessa 23 år som jag har känt henne kan jag bara säga att hon har utvecklats till det bättre, vilket är otroligt skönt! Men det som gör henne till en sådan speciell människa är att hon har aldrig vad jag kommer ihåg varit rädd för att vara sig själv, var någon annan än tycker. Att alltid gå sin egen väg, även om någon tycker att du har en jäääävligt ful tröja. 


När jag började på gymnasiet hade jag väldigt mycke av henne i mitt huvud. Vi skulle ju trots allt gå på samma program. Jag kände att det var dags att börja om. Det var då jag började utveckla den jag är idag. Och Barn och fritids programmet i Söderhamn var ju knappas ett dumt program att gå då. 

Jag plockade fram det som egentligen alltid hade funnits jämt inom mig, bara att jag hade varit för rädd för att inte passa in för att ta fram det. 


Och till dig (som att du inte fattat att det är du), Sofie vill jag säga tack! Även om vi har haft våra bråk och vi inte har pratat med varandra på ibland ett halvår så har jag alltid haft din tavla som jag fick av dig kvar i huvudet. Vet inte om du kommer ihåg den, men den finns fortfarande kvar i min pappas föråd. 


Tack!!


Och nu till människor jag inte vill vara.


Som ni alla säkert redan vet är min mormor rätt speciell. Hon tror att alla människor håller koll på henne. Som om att alla vill veta vad hon håller på med, vad hon gjorde igår, vad hon åt för mat, varför hon inte vattnade blommorna, varför  hon var ute och skottade 2 gånger och inte skottade undan allt på en gång. 


Att man orkar tro att hela världen kretsar runt sig själv förstår inte jag. Att man tror att alla människor bryr sig så jäälva mycke i vad jag gör en lördag kväll. Som att människor inte har sig själva att bry sig i. I detta som jag tycker idag mycket mer egoistiska samhället är det väl ingen som orkar bry sig i någon annan än sig själv. 


Mamma föreslog att mormor kunde gå en viss rutt varje dag, då mormor klagar på att hon inte kommer ut och går lika ofta nu som när hon hade hund. 

Och då var mormors kommentar "ja men va ska dom tro om jag går runt där varje gång?"

Jag hade sådan god lust att svara typ: Ja antagligen tror dom att du skall råna deras lekstuga på utemöbler till sommaren. 


Nä jag fattar bara inte hur man orkar gå runt och tro att alla bryr sig om just mig. Att alla ser att jag har vita skor och svarta strumpor och snackar skit om det. 


Nä nu har jag avreagerat mig lite. 


Nu ska jag kolla vidare på tusenbröder och efter detta avsinuttet skall jag minsann sova! 


Kan bli en dryg dag imorogn, faktura vecka på jobbet. 


Av Emma - 9 februari 2009 09:16

Då sitter jag på jobbet igen. Vid mitt nya bord, med mina gamla arbetsuppgifter.


Skulle göra lite admin men då blir man låst i programmet så det går inte. Så jag satte mig i tele.


Men då funkar inte hörlurarna, men nu funkar det.


Så nu är  man pågång igen.


Har dock bara fått faktura samtal vilket inte gör mig ett dugg.

Av Emma - 6 februari 2009 11:13

igår bakade jag bullar tills när Erik fyller. Får se om jag orkar göra kakor imorgon. Har lite chocklad ikvar så jag borde kunna orka imorgon. Om jag inte blir helt slut av pappas kalas ikväll.


Sitter på jobbet nu med press ifrån CSC:en som är hemma att en viss lina måste vara uppe i 80% till lunch. Så vi är tre stycken som sitter och håller STENKOLL nu på den linan.


På måndag ska jag börja sitta i telefon igen. Ska faktiskt bli skönt tycker jag. Får flytta in i mitt gamla rum igen! ska bli sååå skönt att slippa CSC:en!!

Av Emma - 3 februari 2009 16:18

Moa kommer tillbaka från teammöte, möter fredrik i dörren som säger till moa "skäll på na moa" och riktar huvudet mot mig. Jag hör "hej på dig moa" och helt plötsligt står moa bredvid mig och typ skriker "Nu får du för fan hålla fre på dig kvinna" och jag bara börjar asgarva och kunde inte sluta. Det kommer jag leva på länge.


Jag tänkte faan vilket jävla teammöte det måste ha varit! :P

Av Emma - 3 februari 2009 09:35

Verkar som att det kommer bli en lika dan dag som igår. Massa köer hela tiden så man knappt hinner fatta vad man ska göra. Kan ju bara gissa hur agenterna känner sig som jobbade igår och då var det ju full rulle från morgon till kväll.


Nu har jag precis ätit frukost. Tre rutbrödmackor, gott i magen på en hugrig Emelina.


Tycker det är jättebra med frukosten på jobbet. Man skulle inte orka sig igenom dagen om man inte fick nått i magen och eftersom att jag är så besvärlig och mår illa om jag äter frukost för fort efter jag vaknat börjar jag må illa. Därför är det perfekt med frukosten här. Hinner hit, gör ordning schemat från gårdagen och sedan äter jag frukost när TL har gått på möte.


Nu kommer dom tillbaka så nu ska jag sluta!

Av Emma - 2 februari 2009 18:15

När jag väl börjar skriva blogg igen skriver jag som fan.


Går och stör mig på en människa soom tydligen tror att man bor på jobbet. Inte bara jag heller utan alla. Alla människor som jobbar bor där och är till din tjänst dygnerna runt. Allt för att hjälpa dig att få din arbetsdag så behaglig som möjligt. 


Usch! 


nu ska jag gå och börja laga min mat. Fast kycklingen  är väl stelfrusen fortfarande. Tack gode gud för micron! 

Av Emma - 2 februari 2009 17:32

Idag kom  Heidi och ville låna mig en sväng (inte heidi min kompis heidi utan heidi på jobbet). Skulle göra intervjun för den tjänsten som jag redan har. Fast nu gäller den för hela Teleperformance i söderhamn. Så om jag får den tjänsen kommer jag ha koll på Alla projekt inom TPs väggar.


Gick väl rätt bra, hon hade inte så många frågor. Som hon själv sa så visste hon ju redan vad jag hade hållt på med och det är ju i princip samma fast mer utförligt hoppas jag. 


Om jag ska ha den tjänsten vill jag ha tydliga instruktioner på vad som ligger på mitt ansvar och inte. Som det är idag får jag nya saker att göra titt som tätt och så tycker inte jag det ska behöva vara. Har man en speciell tjänst ska man veta vad som gäller från början till slut. 


Då vet du Dijana :D

Av Emma - 2 februari 2009 11:34

Snyggt där men lägger in olika frånvarotyper i schemat på  jobbet.

Det finns sjuk, VAB, sjukskriven, komp mm. och så finns det en sådan som på bilden!


Varför finns den om man inte får använda den?


 Annars är det bra. Var hos mamma i helgen och kollade på körslaget. Kul att bollnäs vann! Dom förtjänade verkligen det!


Sedan på söndagen var vi på skidträning med Axel. Jag hade med mig Selma i koppel som var med och kikade runt!

 kul att allafall en av katterna tycker om att vara ute!


Nu har jag ätit lunch, och eftersom att jag sprang ifrån min lunch imorse köpte jag en kycklingsallad med blommor i här på jobbet.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards