Mitt liv som Emma

Alla inlägg den 21 februari 2008

Av Emma - 21 februari 2008 15:18

Ja då har jag fått samtal från ringbolaget som jag var hos igår på intervju!

Dom vill att jag kommer på utbildning så fort som möjligt. Och antagligen börjar jobba så fort som möjligt. Dock kommer det bli mellan 17-21 och sedan när det blir ledigt på dagtid får jag hoppa dit.  Känns skönt att det kan vara så att jag kommer härifrån! SNART! åhhh vad jag längtar!


dock mycke som måste tänkas igenom nu! om jag ska börja jobba. Vart ska jag bo? kommer jag få lägenhet, kommer jag hinna med tåget som går 2108 om jag jobbar till 21? massa saker. Casino jobbet, hur ska jag göra med det? ska jag ta några pass alls i Mars? Kommer jag kunna jobba mina pass som är kvar i Februari.


lönen kommer ju inte vara så hög med tanke på att det bara är 4 timmar åt gången jag kommer jobba så typ 4200 kommer jag få ut i garantilön, men om jag säljer som satan får ajg ju ut mera!


håll tummar!!!  

Av Emma - 21 februari 2008 13:42

Nu sitter jag och lyssnar på låtar med Galenskaparna och After Shave. Älskar dom! Jag fattar inte att man kan ha sådan jävla fantasi och få ihop sådana saker som dom får. Det är för mig heeelt omöjligt.


För övrigt var jag på arbetsintervju i går. På ringbolaget i Gävle. Kanske inte drömjobb, men va fan får man för jobb om man inte har utbildning? Jag tycker ändå att så länge man får en fast lön/garanti lön kan teleförsäljning vara helt okej. På ringbolaget får man 75 :- i timmen (inte skitmycke) och så får man rätt hög provision. Jag ränkade lite på det och om jag skulle sälja 5 saker per dag i en månad skulle jag få ut typ 16000 efter skatt och det tycke rjag är heeeelt okej med tanke på att jag nu får 7400 kronor från csn som sedan ska betalas tillbaka!


så jag håller tummarna på att jag kommer härifrån så snart som möjligt.


För övrigt så var jaghos madde i tisdags, skitkul att träffa henne igen. Var ett bra tag sedan. Alltid kul att prata skit och bara umgås med henne. även om det blir långt mellan gångerna så känns allt på nått vis normalt när man träffar henne.


jag är kissnödig nu, men det beror antagligen på allt kaffe jag har druckigt så jag ska försöka hålla mig ett tag till. borde äta lite fil också innan den går ut! och göra potatismos innan potatisen och mjölken blir gammal. Massa saker man måste göra.

Jag måste även diska, städa, söka jobb, boka tvättid, handla (fast jag bara har 6 kronor på mitt konto). Jag har dock fått en bok såld, fast med tanke på att hon hade swedbank och jag nordea tar det tid. Fanskap!!


jag fick en sådan här bonuscheck ifrån hemköp idag på 57:- så det var ju kul! de har jag samlat ihop sedan jag flyttade hit till Falun.

Fattar inte varför man hellre handlar på hemköp här och hellre på ica hemma. Det är för mig helt obegripligt. 


nu får jag väl ta och göra nått av mina måsten 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards