Mitt liv som Emma

Alla inlägg under mars 2009

Av Emma - 26 mars 2009 11:38

Fan!


Jag började skriva ett jättelångt inlägg och nu försvann allt. För att jag råkade med pekplattan klicka på ett annat ställe. Fan va sur. 


JAg får se om jag orkar skriva om det någon gång. Inte nu allafall!


Nu blir det jobb 1345-22 ska jag jobba. 


Jag hinner iofs skriva om det långa inlägget men det känns lite drygt. 

Av Emma - 25 mars 2009 20:39

åhh, folk.

Tänk att vissa inte kan följa de rutiner som finns. Att det ska vara så svårt att bara göra som man ska göra. 


och att man ska envisas att göra saker som man egentligen inte kan. Man bara gör för att ha en bortförklaring till att inte sitta i telefon. Det är absolut inte nått fel med att inte sitta i telefon, så länge man kan det man gör istället. Och inte bara gör för att göra. 


CPmänniska. 

Av Emma - 25 mars 2009 11:47

Inge mer kräka blev det från Lizzie. Det var skönt.

Dom var bra gosiga när jag kom hem igår kväll.


Nu sitter jag här på 2nd Line och hjälper Eva för att de andra två är sjuka en är i stockholm på kurs och den fjärde börjar inte förens 13.


Så nu sitter jag här och sitter.

Har gjort lite ordrar.


Känner mig rätt seg fast jag la mig i tid i går. Orkade inte ens laga nå mat igår när jag kom hem, Tacka vet jag löning så jag kunde köpa nått på macken när jag gick till jobbet.


Solen skiner ute vilket är underbart!


Nä nu ska jag dricka kaffe.



Av Emma - 24 mars 2009 11:04

Ja, då har jag varit vaken sedan 9. Vet inte varför jag ställde klockan på 9. Jag börjar ju inte förens 1345. Har varit ute och gått en sväng nu på morgonen. Lite småkyligt fast solen skiner.


Igår när jag slutade jobbet kom mamma och C/O och hämtade upp mig. Vi åkte iväg och käkade och sedan hem till mig och drack kaffe. Axel målade  med sina akvarellpennor och luktpennorna. Katterna var väldigt lugna och duktiga. 


Imorse när jag vaknade var det någon konstig fläck på golvet vid sängen. Så jag gick upp och kissade, hämtade en sprutflaska med rengöringsmedel och började mig ner. Under sängen hade Lizzie fått upp mat. Stackarn. Ja jag vet att det var lizzie för hon fick upp mat igen sedan undrer bokhyllan i tv:rummet. Lilla stumpan. Får hoppas att det inte är något som är fel med henne. Hoppas att det går bra nu när jag ska iväg och jobba sedan.


Igår satt jag och pratade med Mia som fixade lite bilder åt mig. Och jag blev jätteförtjust i en bild på Axel. Den är från när vi var ute och åkte pulka här om helgen. 


Nu ska jag ta och kolla till maten. 

Av Emma - 23 mars 2009 16:37

Musiktips igen!

Av Emma - 22 mars 2009 23:05

Lyssna på Hoffmaestro and Chraa.

Älskar den gruppen. 

Vet inte varför men man får en sådan glad känsla i hela kroppen när man lyssnar på dem! Underbart! 

Av Emma - 22 mars 2009 21:35

Gud vilken dag, och än är den inte slut. Har fortfarande tvätt att hämta i tvättstugan.


Ligger i sängen nu med en katt bredvid mig och en vid fötterna, dom blir skittrötta av att jag städar. Jag har dammsugit idag. Överallt. Till och med bakom spisen och i Spindelrummet. Skönt att få sånt gjort. 


Jag tyckte dagen började med att vara en fin dag och så slutar den i Snö. Fy fan va less jag är på snö. Jag trodde att våren skulle komma så man snart fick gå utan jacka till jobbet. Så det var tillräckligt varmt för att sitta ute och äta lunch.

Men nej, nu har snön kommit tillbaka, ska vi aldrig få vår?


Pappa säger "jag fattar inte att folk klagar på snön, det är bara mars"! 

Jag struntar i att det bara är mars, man blir lite less på snön när den börjar falla ner igen när man äntligen har fått försmak på våren. 


Imorgon börjar jag jobba 1015.

Snacka om konstig tid. Förstår inte riktigt vart den kommer ifrån, har aldrig varit med om att någon har börjat då. 


Åh gud va jag är trött. Hoppas tvätten är klar snart så jag kan hämta den, vika den och sedan få krypa ner. Jag skulle vilja göra det redan nu men fasen va drygt det skulle vara imrogon och få börja att gå till tvättstugan. 


Jag har pratat med Bea idag och berättat om händelserna på jobbet i lördags. Jävlar va hon skratta. Eller ja det är väl mer så att man skrattar för att människan det handlar om är så jäävla knäpp. Dijana fattar nog vad det handlar om. 


Nä usch nu orkar jag inte skriva mer. Två inlägg per dag är bra nog duktigt tycker jag. 


God natt. 


Av Emma - 22 mars 2009 17:46

Ny dag.

Vaknade första gånger kll 07, där sprack min plan med att sova till 11. Fast jag gick upp och kissade och sedan la jag mig igen i bara envishet, har jag sagt att jag ska sova till 11 så ska jag. 


Nu har jag varit igång sedan dess. Diskat minst 4 gånger, hittat nya saker att diska hela tiden. Har dammsugit och håller på att tvätta fortfarande fast tvättiden började kl 15 har jag ännu inte hängt den sista maskinen. 


Har tvättat en hög tvätt två gånger pga att den har legat i spindelrummet i typ ett år. Så nu finns det inge kläder där inne. 


Håller på att laga mat också nu mitt uppe i Allt. 


Ska nog fortsätta med det nu! 


Hej svejs

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards