Mitt liv som Emma

Alla inlägg under februari 2008

fan

Av Emma - 24 februari 2008 23:11

Ja, då lyckades jag somna tidigare på kvällen. Missade "i en annan del av köping" vilket suger. Kommer antagligen inte kunna somna i skaplig tid heller vilket gör mig ännu mera less. Jag tänkte ju kliva upp runt typ 10 och diska och sedan äta frukost och åka iväg och handla lite på rusta. Schampo, lakan, och så hittade jag sådana här formar som man behöver om man typ ska baka sockerkaka eller så. Och det är ju bra att ha om man ska baka.


Kanske kan hitta nått litet där till mormor också eftersom att hon fyller 80 år den 15 mars.


Nått borde man ju kunna hitta där som man tror passar.


Får se va alla räkningar går på denna månad också. Och om I och M betalar pengar som dom sagt att dom ska. Det får vi hoppas.


nu vet jag inte vad jag ska göra.

Jag kommer ju inte somna ännu även fast jag skulle vilja det! Får ta och kolla om det är någon som vill spela nått spel på msn kanske!


Herrå 

Av Emma - 24 februari 2008 15:02

Idag har jag varit ut och cyklat. Det har varit en sådan fin dag här i tråkiga Falun. Solen har varit framme typ enda fram tills nu! Jättehärligt!

Så jag tog min cykel och åkte på en tur. Sedan hem och kolla om det var nått som behövdes handlas hem och sedan iväg till Hemköp.


Sedan har jag tagit mig en dusch. Och nu sitter jag och samlar ork till att diska.


Angående gårdagens melodifestival så var det ju kul att Ajas låt fick komma till Andra Chansen!


Nu ska jag göra nått annat!          

Av Emma - 24 februari 2008 03:28

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet.

 Gick hem idag. Vilket gick bra tills jag kom typ en liten bit förbi Marre's. Då en Icke helt svensk man (30-35 års åldern) började gå efter mig och prata med mig, trotts att jag hade mp3 spelaren i och vägrade höra vad han sa.

När jag inte svarade blev han tydligen sur och röck tag i min ena arm. Då blev jag argare än honom, drog ur mitt headset och typ skrek "JAG HAR HAFT EN JÄVLIGT DRYG KVÄLL PÅ JOBBET OCH ÄR PÅ JÄVLIGT DÅLIGT HUMÖR! SÅ OM DU TROR ATT JAG HAR LUST ATT GÅ HEM TILL DIG ELLER TA MED DIG HEM SÅ HAR DU HELT FEL. OM DU TROR ATT JAG VILL GÅ I SAMMA JÄLVA TAKT SOM DIG HEM HAR DU OCKSÅ HELT FEL SÅ SLÄPP MIG INNAN DU BLIR SKADAD"


han släppte mig och jag gick vidare och han fortsatte följa efter.

tillslut orkade jag inte mera så jag vände mig om och sa " okej, det får vara nog. Jag orkar inte gå med dig hela jälva vägen hem så om du är trött och vill sova så kan jag hjälpa dig att somna in jävligt fort" då sa han "I don't understand". då sa jag "fuck off and die" och gick!


Sedan följde han inte efter mig mera.

Man tycker ju att även om han inte förstod svenska så borde han ha fattat på mitt tonfall att det kanske inte var skitbra att följa efter mig.


Glömde ju skriva igår (22/2) att jag var på lidl och handlade juice.

Och när jag ställde mig i kö var det en söt gammal tant före mig som hade en rullator med korg och två andra sådana dära korgar som man tar när man ska handla. alla korgarna vad fulla med varor och hon gick så sakta och när hon tog den lättaste korgen och skulle lyfta upp den och packa ur den såg det ut som att hon skulle välta omkull. Så jag hjälpte henne och hon blev så glad och pratade massa och tyckte jag var så snäll. Och när jag hade betalat mina varor så stod både hon och jag och skulle packa ner våra varor. då sa hon "har du bananer hemma? annars kan du få några av mig för att du var så snäll" hon var så söt och ville verkligen att jag skulle ta bananer. Men nej tack!  


nu ska jag gå och bre två polarbrödhårdbröd och sedan sova...


gnatt! 

Av Emma - 23 februari 2008 20:47

Ja nu kommer det ett till inlägg väldigt tätt med det förra. Men allvarligt. Det var ju knappt nå bra låtar alls i kvällens melodifestival.

Jag kan inte komma på någon jag skulle rösta på.


Fiasko! 

Av Emma - 23 februari 2008 20:15

Igår natt jobbade jag.

Trodde knappt jag skulle ha nått att göra. Var dock inge stora pengar som kom in, men jag hade nått att göra hela kvällen, tyvärr. Man vill ju att folk ska förlora sina marker och växla in mera pengar. Så när de håller sig flytande på sin hundring de växlade in i typ 30 minuter blir man arg.


Killen jag jobbade med (Tomas) råkade ha sönder nått så att min kassa inte funkade. Poff sa det så blev det helt svart och funkade inte mera. Kassan är alltså den jag knappar in mitt markevärde i i början av kvällen och lika så sedan i slutet av kvällen också.


Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på melodifestivalen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker än så länge. Det har väl dock varit 2 bidrag än så länge. Jag tycker ju inte alls om han Alexander Bart (förlåt Daniel :P ), tycker bara han är dryg och äcklig. Och nu kom bidrag nummer tre och det låter ju som kattskit det med tycker jag.

Är dock välidgt spännd på Caracola's (vet ej om det stavas så) bidrag med tanke på att det är en tjej ifrån Trönö som har skrivit den texten.


Jag ska väl i väg och jobba sedan också. Inget jag ser framemot. Men jag behöver pengarna så jag måste ju. Jävligt tjatigt att känna att man måste jobba trotts att man redan har en inkomst. Men men, jag har ju satt mig i sittsen alldeles själv (nästan) så jag får ju skylla mig själv.


Jag har sminkat mig och plattat mitt hår så det är bara att klä sig sedan och springa iväg till bussen.


Jag tänkte skriva nått mera också, men undertiden när min dator laggade så glömde jag bort det.

Skitdator.


Det kanske var det att jag kommer få ett tangentbord på posten snart.

Jag ska ju på intervju på Eniro den fjärde mars och ska då göra ett "skriva-fort-på-dator-test". Vilket kan bli problem för mig med tanke på att jag har laptop. För man ska ju helst skriva rätt också. När jag var hemma nu sist så satt jag vid mammas dator dvs vanligt tangentbord och pratade med Erik på msn. Vissa ord var ju helt obegripliga. Så tillslut gav jag upp, hämtade min dator och kopplade in den i stället så att det gick att förstå mig igen. 


Mamma skickade även med mina kläder som jag beställt! Kuul! Hon la även med en sådan där icacheck man kan få om man handlat mycke på ica. Goaste mamman som finns, älskar henne!!


nu var det någon som sjunger opera på melodifestivalen. Tål fan inte det! usch!


jaja. nu ska jag väl göra nått annat!


Hej hopp! 

Av Emma - 22 februari 2008 15:31

Nu har jag städat vilket innefattar:

- damMning (NU FÅR DU VARA NÖJD :P)

- damMsugning (Nöjd Patrik? :P )

- golvtorning

- vädring av sängkläder

- rensning av kläder som inte används.


Skönt!! känns som att det blev en vår städning. Härligt att ha det gjort! skulle vilja byta gardiner också, men det känns rätt onödigt med tanke på att jag antalgigen ger mig av härifrån snart!


Jag har ju inget körkort.

Så det är lite komiskt att jag fick Jour 3 gånger i mars. Det betyder att jag ska kunna jobba i Mora. Kul att ta sig hem därifrån. Fick order om att byta med fia.

Sedan så har jag sagt att nej jag kan inte jobba på veckodagar för då pluggar jag! Vet inte hur många gånger jag har sagt det och ändå får jag pass på veckodagarna.


Och så skrev dom i mailet "försök att inte byta pass utan ha dom ni har" hur fan ska jag kunna låta bli att byta pass när jag inte kan jobba?

idioter!


nu har jag städat klart. Men det är så skönt att vara "inte vid datorn" på msn för då skriver inte lika många ;)



Av Emma - 22 februari 2008 11:15

Jag förstår inte riktigt. För säkert två månader sedan hade jag massa med prickar (inte finnar eller nått sånt) på min vänstra kind. De bara var där. Sedan försvann de och min kind blev normal. När jag vaknade imorse har jag fått prickar på min högra kind. Fortfarande inte finnar utan prickar. Fattar inte vad huden håller på med. Någon som har några tips på hur man får bort det?

Jag tvättar mig med tvättgele varje morgon och kväll och sedan nå vatten och sedan på med någon fuktgivande dagkräm. När jag fick prickarna på vänster sida var det precis när jag hade börjat använda dessa tvättgrejer. Så jag tänkte kanske inte min hud tycker om detta. Men de försvann inte fast jag slutade använda tvättsakerna ett tag.


Jaja.


Ikväll ska jag jobba.

Har även bestämt mig att jobbet jag blev erbjuden är inte ett bra jobb för mig. Med tanke på att det bara är 4 timmar per kväll så tjänar jag minst 4200 efter skatt. plus att jag måste pendla och stressa som en liten djävul. skulle kräva att mamma eller Daniel kom och hämtade mig varje kväll i Glösbo klockan 2240. Blir jääävligt drygt även om det inte alls är speciellt långt ifrån Trönö.


Så jag ska ringa på måndag och säga att jag är väldigt glad att de ringade men att just kvällstid inte passar för mig just nu men att jag gärna väntar tills det kommer upp en dagtid.


Jag borde städa idag. Det ser ut som ett helvete här! Vore skönt för då kanske jag får sova en sväng innan jobbet också. Jag låg och vred mig hela natten i natt somnade säkert runt halv tre eller nått. och vaknade runt 9. Det är inte en bra tid att vakna på om man ska jobba mellan 2230-0230. Så det vore skönt att bli lite trött på dagen och sova en sväng.


nu ska jag dricka mitt kaffe 

Av Emma - 21 februari 2008 15:18

Ja då har jag fått samtal från ringbolaget som jag var hos igår på intervju!

Dom vill att jag kommer på utbildning så fort som möjligt. Och antagligen börjar jobba så fort som möjligt. Dock kommer det bli mellan 17-21 och sedan när det blir ledigt på dagtid får jag hoppa dit.  Känns skönt att det kan vara så att jag kommer härifrån! SNART! åhhh vad jag längtar!


dock mycke som måste tänkas igenom nu! om jag ska börja jobba. Vart ska jag bo? kommer jag få lägenhet, kommer jag hinna med tåget som går 2108 om jag jobbar till 21? massa saker. Casino jobbet, hur ska jag göra med det? ska jag ta några pass alls i Mars? Kommer jag kunna jobba mina pass som är kvar i Februari.


lönen kommer ju inte vara så hög med tanke på att det bara är 4 timmar åt gången jag kommer jobba så typ 4200 kommer jag få ut i garantilön, men om jag säljer som satan får ajg ju ut mera!


håll tummar!!!  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tvättar du dig på ryggen när du duschar?
 Ja
 Nej
 Ibland

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser/musik jag njuter av

Vill du nått?

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards